Welkom bij

Crematorium
Duin- en Bollenstreek

Lisse
het hart van de bollenstreek

Onze locatie

In het hart van de Bollenstreek ligt op 25 minuten rijden van alle grote steden in de Randstad Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. Onze unieke locatie waar luxe en sfeer samenkomen biedt u de mogelijkheid afscheid te nemen zoals ú dat wilt, zoals u herinnerd wilt worden of zelf wilt herinneren. Afscheid nemen in het weekeinde of ‘s avonds, op een tijd, een dag en een wijze die bij ú past.

Bekijk impressie
Crematorium lisse fontein
persoonlijke en gerichte service

Persoonlijk

Met de grootste zorgvuldigheid bieden wij ruimte voor traditionele, religieuze en eigenzinnige crematie-, herdenkings- en begrafenisplechtigheden zonder voorbij te gaan aan waardigheid en emotie. “Na afloop van een dienst horen wij vaak de persoonlijke verhalen die een glimlach teweeg brengen bij de nabestaanden of juist steun bieden tijdens het verdriet. Die momenten zijn kostbaar en het herinneren waard.”

Meer informatie
Crematorium Lisse buitenkant
iedere uitvaart is persoonlijk

Van intiem tot groots

Iedere uitvaart is persoonlijk. Persoonlijk door de wensen van de overledene en door de wensen van de nabestaanden en de mogelijkheden van de locatie. Wij staan open voor al uw wensen voor de uitvaarverzorging en het invullen van het laatste afscheid van uw dierbare.

Meer informatie
Crematorium Lisse
bij ons kunt u
Afscheid nemen zoals ú dat wilt
liveuitvaart

LiveUitvaart

Wij bieden u de mogelijkheid op gebruik te maken van onze LiveUitvaart diensten. Hiermee kunnen nabestaanden op afstand afscheid nemen.

Meer informatie
muziek en beeld

Muziek en Beeld

In muziek weerklinkt leven, liefde en verlies. Het brengt herinneringen en geeft ruimte voor stilstaan bij de emotie van het moment.

Meer informatie
zelf uitvaart regelen

Asbestemming

Een goede keuze omtrent de asbestemming kunt u pas maken als u alle opties kent. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Meer informatie
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact
About Us

Company news

Impressie Crematorium Duin- en Bollenstreek
Feb 21, 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.