Veel gestelde vragen
Overzicht van onze meest gestelde vragen

Wij begrijpen dat er rondom een overlijden veel vragen kunnen zijn. Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek staan persoonlijkheid en begeleiding centraal en proberen wij samen met u en uw uitvaartbegeleider eventuele vragen weg te nemen. Om u inzicht te geven in een aantal vragen die rondom een overlijden vaak voorkomen, hebben wij hieronder de belangrijkste vragen samengevat. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik contact opnemen?
FAQ expander

Crematorium Duin- en Bollenstreek is per mail en telefoon bereikbaar voor eventuele vragen. Onze ervaren specialisten staan u graag persoonlijk te woord en denken graag met u mee. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00. Voor uitvaartondernemers zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van reserveringen.

Contact opnemen
Ik heb vragen omtrent de COVID-19 maatregelen
FAQ expander

Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek staat het team ook nú te allen tijde voor u klaar met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Afscheidsdiensten verzorgen wij blijvend 24 uur per dag, 7 dagen in de week, óók op zon- en feestdagen. Graag gaan we met u en uw uitvaartondernemer in gesprek over de mogelijkheden. Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft. Bel: 0252 – 251 300.

Ik wil graag zelf de regie in handen houden, kan dat?
FAQ expander

Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek staat het team ook nú te allen tijde voor u klaar in het geval dat u de regie voor, tijdens en na de uitvaart in eigen handen wilt houden. Druk op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie
Aulagebruik zonder crematie, is dat mogelijk?
FAQ expander

Jazeker, u kunt bij Crematorium Duin- en Bollenstreek ook terecht zonder gebruik te maken van de crematie mogelijkheid. Neemt u hiervoor contact op met uw uitvaartbegeleider of klik op de onderstaande knop om direct contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
Kan ik gemakkelijk parkeren bij het crematorium?
FAQ expander

Jazeker, Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over ruime parkeergelegenheden waar u gemakkelijk kunt parkeren. Ook bij grotere groepen is er voldoende parkeergelegenheid. Druk op de onderstaande knop voor een directe routebeschrijving naar Crematorium Duin- en Bollenstreek.

Routebeschrijving
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact