HORECA MOGELIJKHEDEN

Bijeenkomen om afscheid te nemen, om te gedenken maar ook om het geleefde leven te vieren. Het moment om herinneringen op te halen, bij te praten, te huilen en troosten maar ook om te glimlachen en lachen.

Voor dit moment van samenzijn bieden wij diverse cateringarrangementen die passen bij elk moment van de dag.
HORECA TARIEVEN
Of uw cateringwensen eenvoudig of exclusief zijn, religieus of cultureel bepaald of wilt u ‘dat favoriete gebakje van oma’, vraag het ons zodat wij passende catering kunnen bieden. Heeft u dieetwensen zoals bijvoorbeeld gluten-allergie of lactose intolerantie, laat het ons dan weten.Wilt u starten met koffie met cake of gebak of wilt u een uitgebreide lunchtafel met huisgemaakte soep of besluit u tot een volledige verzorgde borrel met sushi of bitterballen? Alles wordt met de grootste zorg dagvers voor u bereid door onze chef-kok. Zo kunt u kiezen uit sushi en saké, tapas en rioja, broodjes ham en kaas, bier met bitterballen of een high tea met hartige en zoete lekkernijen. Uiteraard kunt u zelf een volledig op uw wensen afgestemd arrangement samenstellen.

Heeft u vragen omtrent de horeca mogelijkheden, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300.  Wij staan u graag te woord.
Luxe koffie arrangement
FAQ expander

Onbeperkt koffie, thee en fris met luxe zoete lekkernijen zoals macarons, petit fours, soesjes, brownies, roomboterkoekjes, muffins en bonbons.

Luxe lunchtafel
FAQ expander

Onbeperkt koffie, thee met roomboterkoekjes en bonbons. Fris, bier en wijn met een aanbod van luxe, rijkelijk belegde broodjes, gevarieerde sandwiches en een dagverse soep.

High-Tea
FAQ expander

Onbeperkt koffie, thee en fris met allerlei zoete en hartige lekkernijen zoals petit fours, brownies, macarons, bonbons, muffins, soesjes, luxe koekjes, dunne sandwiches, en mini-saucijzenbroodjes.

Borrel arrangement
FAQ expander

Onbeperkt fris, bier en wijn. Borrelnootjes en zoutjes en een aanbod van luxe canapés. Uiteraard kunnen bitterballen niet ontbreken.

Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact