Onze Filosofie

In het hart van de Bollenstreek ligt op 25 minuten rijden van alle grote steden in de Randstad Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. Onze unieke locatie waar luxe en sfeer samenkomen biedt u de mogelijkheid afscheid te nemen zoals ú dat wilt, zoals u herinnerd wilt worden of zelf wilt herinneren. Afscheid nemen in het weekeinde of ‘s avonds, op een tijd, een dag en een wijze die bij ú past.

Onze sfeervolle ruimtes zijn zeven dagen per week beschikbaar, ook ‘s avonds. In onze intieme 24-uurs Familiesuites kunt u tot het moment van de uitvaart dag en nacht bij uw overleden dierbare zijn. De familiekamers, ontvangruimtes en twee aula’s worden los van elkaar gebruikt maar kunnen ook samengevoegd worden tot een grote ruimte. Zo kunnen we grote aantallen gasten ontvangen maar ook gelegenheid bieden voor kleine intieme bijeenkomsten. Onze chef-kok verzorgt al uw cateringwensen, van gebak, bonbons, high tea en belegde broodjes tot bittergarnituur, kaas- en tapasplankjes of zelfs een compleet diner!

Met de grootste zorgvuldigheid bieden wij ruimte voor traditionele, religieuze en eigenzinnige crematie-, herdenkings- en begrafenisplechtigheden zonder voorbij te gaan aan waardigheid en emotie. “Na afloop van een dienst horen wij vaak de persoonlijke verhalen die een glimlach teweeg brengen bij de nabestaanden of juist steun bieden tijdens het verdriet. Die momenten zijn kostbaar en het herinneren waard.”

BEKIJK IMPRESSIE
Kernwaarden
Persoonlijke service
Persoonlijk
Ons team van ervaren experts staat u graag persoonlijk bij. Onze service is ten alle tijden op uw persoonlijke situatie gericht.
Meedenken in uitvaart
Meedenkend
Wij begrijpen als geen ander dat er veel op u af komt bij het organiseren van een uitvaart. Wij denken dan ook graag met u mee.
Betrokken bij uitvaart
Betrokken
Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek kunt u verwachten dat wij betrokken zijn wanneer u dat wilt.
Helpende hand
Servicegericht
Ons team van experts is servicegericht en ten alle tijden beschikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Begeleiding bij crematie
Begeleidend
Als geen ander weten wij dat er veel komt kijken bij het plannen van een uitvaart. Wij begeleiden u graag gedurende dit proces.
Toegankelijk crematorium
Toegankelijk
Toegankelijkheid is een van onze belangrijkste kernwaarden. Onze betrokken personeelsleden denken graag met u mee.
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact