Tarieven

Het columbarium van Crematorium Duin- en Bollenstreek ligt sereen gesitueerd in de tuin van het crematorium. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Tarieven crematorium
tarieven Asbstemming
tarieven opbaren
tarieven Horeca
Iedere uitvaart is persoonlijk en iedere uitvaart behoeft andere wensen. De redenen hiervoor zijn verschillend en uiteraard kunnen kosten daar ook een grote rol in spelen. Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek geloven wij in een persoonlijke handelswijze waarbij de wensen van de overledene en de nabestaande centraal staan.

Heeft u vragen over onze tarieven, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 300. Wij kunnen u dan telefonisch te woord staan om een afspraak maken en uw wensen te inventariseren.
Ik heb specifieke wensen, waar kan ik deze tarieven vinden?
FAQ expander

Wanneer u specifieke wensen heeft die niet staan vermeld op de tarievenlijst van Crematorium Duin- en Bollenstreek, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen u snel en gericht informatie verstrekken over additionele mogelijkheden en de bijkomende tarieven.

Ik heb specifieke catering wensen, waar kan ik de bijbehorende tarieven vinden?
FAQ expander

Iedere uitvaart is uniek. Specifieke en unieke catering wensen krijgen wij dan ook vaak. Dankzij ons netwerk van leveranciers en ervaren keukenpersoneel kunnen wij elke uitvaart bijzonder maken. Neem contact op met een van onze medewerkers en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact