Van intiem tot groots

Iedere uitvaart is persoonlijk. Persoonlijk door de wensen van de overledene en door de wensen van de nabestaanden en de mogelijkheden van de locatie. Wij staan open voor al uw wensen voor de uitvaarverzorging en het invullen van het laatste afscheid van uw dierbare. U zult veel vragen hebben en wellicht al veel ideeën. Bespreek die met elkaar en met ons zodat u een uitvaart heeft die helemaal bij ú en de overledene past.
INFORMATIE AANVRAGEN
Hoe wil ik het afscheid vormgeven, met of zonder uitvaartmuziek en juist vooraf of na afloop condoleren, willen we wel condoleren of alleen samenzijn? Kan ik een kerkdienst hebben in het crematorium, hebben ze wijwater en wierook? Wat is het verschil met een uitvaartcentrum? Hebben ze wel ervaring met een Chinese of Hindoestaanse uitvaart? Wat kan er eigenlijk qua catering en uitvaartmuziek en wat nou als we ‘iets anders dan anders’ willen? Hebben ze de mogelijkheid om op te baren en te verzorgen of moet dat ergens anders? We willen een koor laten optreden, kan dat? Mogen we mee naar de crematieruimte en daarna pas naar de condoleance?

Zomaar wat vragen waarop wij u graag antwoord geven. Wij bieden ruimte voor religie, tradities, cultuur, (live) muziek, dans en voor het tonen van foto’s of video’s over het leven van de overledene. Neemt u contact op als u meer informatie wil over de mogelijkheden bij Crematorium Duin- en Bollenstreek. Wij staan u graag terzijde in deze verdrietige periode.
Religieuze crematie
FAQ expander

Onze samenleving kent een grote religieuze en culturele diversiteit. Als crematorium verzorgen wij het afscheid voor een verscheidenheid aan culturen en vanuit de gedachte ‘Afscheid nemen zoals ú dat wilt’ staan wij open voor al uw wensen en voorkeuren op het gebied van religie en cultuur. Naast de vrije invulling van de tijd in de aula en de ontvangruimte voor de condoleance bieden wij alle ruimte om een dienst samen te stellen zoals u dat wilt en zoals bij u of de overledene past.

Bekijk mogelijkheden
bij ons kunt u
Afscheid nemen zoals ú dat wilt
Live Uitvaart

Impressie

Bekijk een korte video impressie van Crematorium Duin- en Bollenstreek en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Meer informatie
Muziek en Beeld

Onze filosofie

Ons team van ervaren experts staat u graag persoonlijk bij. Onze service is ten alle tijden op uw persoonlijke situatie gericht.

Meer informatie
Eigen uitvaartwensen

Asbestemming

Een goede keuze omtrent de asbestemming kunt u pas maken als u alle opties kent. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Meer informatie
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact