Columbarium

Het columbarium van Crematorium Duin- en Bollenstreek ligt sereen gesitueerd in de tuin van het crematorium. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
CONTACT OPNEMEN
Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een mooi gelegen columbarium (urnenmuur). Een columbarium heeft nissen waarin de urnen geplaatst worden. Het is gebruikelijk dat een urn per nis wordt geplaatst. Het is mogelijk de as van twee of drie overledenen te plaatsen maar dit is afhankelijk van de maten van de urnen. De nissen worden afgesloten met uniform gegraveerde marmeren naamplaten.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0252 – 251 30
Hoe kan ik gebruik maken van het columbarium?
FAQ expander

Nadat de as na 30 dagen wordt vrijgegeven ontvangt u een brief waarin u een keuzen kan maken wat u met de as wil doen. In deze brief kunt u ook kiezen voor het columbarium en vragen wij u om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor het columbarium?
FAQ expander

Het columbarium van Crematorium Duin- en Bollenstreek is gelegen tussen groen in het hart van de Bollenstreek. Door te kiezen voor het columbarium heeft u een plek om als nabestaande naartoe te gaan en herinneringen op te halen.

Wat zijn de kosten van het columbarium?
FAQ expander

De kosten van het columbarium staan beschreven op onze tarieven pagina. Op deze pagina vindt u alle kosten die te maken hebben met het columbarium van Crematorium Duin- en Bollenstreek. Kosten met betrekking tot de persoonlijke gedenkplaat worden direct gefactureerd vanuit Sporken Natuursteen.

Columbarium Crematorium Duin- en BollenstreekColumbarium Lisse
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact