Muziek & beeld

In muziek weerklinkt leven, liefde en verlies. Het brengt herinneringen en geeft ruimte voor stilstaan bij de emotie van het moment.
In muziek weerklinkt leven, liefde en verlies. Het brengt herinneringen en geeft ruimte voor stilstaan bij de emotie van het moment. De favoriete muziek van de overledene, koorzang of rockmuziek of dat kleine ingetogen liedje van vroeger. Muziek helpt gedenken en treuren maar biedt ook troost en kracht.In beide aula’s en de grote familiekamer bestaat de mogelijkheid om naast muziek ook beeldmateriaal te tonen. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor het maken van een PowerPoint presentatie met muziek en beeldmateriaal.

In beide aula’s en de grote familiekamer bestaat de mogelijkheid om naast muziek ook beeldmateriaal te tonen. Voor het digitaal aanleveren van uw muziek- en beeldfragmenten maken wij gebruik van Online Ceremonie. Samen met uw uitvaartondernemer kunt u via Online Ceremonie geheel naar eigen wens invulling geven aan het beeld en geluid tijdens de plechtigheid.

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een professionele geluid- en beeldinstallatie in al onze ruimtes om uw wensen op het gebied van beeld en geluid mogelijk te maken. De aula’s en ontvangstruimtes zijn uitgerust met Full HD projectoren en LCD schermen. In de ontvangruimtes zijn beeldschermen geplaatst zodat u ook na afloop van een dienst foto’s of een filmpje kunt laten afspelen. Op deze schermen is het ook mogelijk om tijdens de dienst live mee te kijken.

In onze aula’s hebben wij tevens de beschikking over een prachtige Grotrian Steinweg vleugel die u voor een dienst kunt gebruiken. Ook hebben wij in de aula’s en ontvangruimtes faciliteiten voor live muziek zoals aansluitingen voor elektrische muziekinstrumenten of een microfoon voor zang.
Hoe werkt Online Ceremonie?
FAQ expander


Aanleveren
Voor het digitaal aanleveren van uw muziek- en beeldfragmenten maken wij gebruik van Online Ceremonie. Samen met uw uitvaartondernemer kunt u via Online Ceremonie geheel naar eigen wens invulling geven aan het beeld en geluid tijdens de plechtigheid. Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een professionele geluid- en beeldinstallatie in al onze ruimtes om uw wensen op het gebied van beeld en geluid mogelijk te maken. De aula’s en ontvangstruimtes zijn uitgerust met Full HD projectoren en LCD schermen. In de ontvangruimtes zijn beeldschermen geplaatst zodat u ook na afloop van een dienst foto’s of een filmpje kunt laten afspelen.

Uw login wordt bij aanvraag gelijk aangemaakt en op de dag voor het afscheid om 16:00 uur automatisch vergrendeld. Dit stelt ons in de gelegenheid om voorafgaand aan de plechtigheid de juiste voorbereidingen te treffen.

Bestandsvormen
- Formaat breedbeeldschermen: 16:9 (breedbeeld)
- Beeldbestanden (foto’s en documenten): Jpeg bestand
- Bewegende beelden (filmpjes): MP4 bestand
- Muziek: MP3 bestand

Draaiboek
Graag ontvangen wij bij de bestanden een draaiboek van de dienst. U kunt dit samen met uw uitvaartondernemer geheel naar eigen wens invulling geven.

Kan ik hulp krijgen bij het indienen van mijn Online Ceremonie?
FAQ expander

In Online Ceremonie staat een button met een vraagteken waarna u een uitlegscherm ziet verschijnen. Mocht u nog vragen hebben, dan staat het telefoonnummer en email-adres van uw uitvaartbegeleider in het scherm welke uw vragen kan beantwoorden.

Kan ik ook direct mijn beeld materiaal aanleveren?
FAQ expander

We hebben voor online ceremonie gekozen, zodat u en uw uitvaartondernemer zelf regie hebben over de invulling van de afscheidsdienst.

Grotrian Steinweg piano
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact