Asbestemming

een waardevolle herinnering

Colombarium

Het columbarium van Crematorium Duin- en Bollenstreek ligt sereen gesitueerd in de tuin van het crematorium. Een columbarium heeft nissen waarin de urnen geplaatst worden. Het is gebruikelijk dat een urn per nis wordt geplaatst.

Bekijk Colomubarium
persoonlijke en gerichte service

Gedenk Boutique

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over haar eigen Gedenk Boutique. In de Gedenk Boutique bieden wij een breed aanbod aan unieke, tijdloze en exclusieve urnen en sierraden.Indien u niet tot volledige verstrooiing besluit is een andere mogelijkheid om een deel van de as te laten verwerken in een sieraad, een beeldende herinnering of de as te bewaren in een urn die u mee naar huis neemt.

Bekijk gedenk boutique
Verstrooien op een unieke plek

Verstrooien

Verstrooien kan op verschillende manieren. Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een wijds strooiveld. Als nabestaande kunt u uiteraard bij een verstrooiing aanwezig zijn. Medewerkers van Crematorium Duin- en Bollenstreek kunnen de as verstrooien, maar u kunt het ook zelf doen.

Meer informatie
Beste crematorium
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact
About Us

Company news

Impressie Crematorium Duin- en Bollenstreek
Feb 21, 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.