Gedenk boutique

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over haar eigen Gedenk Boutique. In de Gedenk Boutique bieden wij een breed aanbod aan unieke, tijdloze en exclusieve herinneringsmogelijkheden.
CONTACT OPNEMEN
Na afloop van de wachtperiode van een maand kunt u beschikken over de as van uw dierbare. Indien u niet tot volledige verstrooiing besluit is een andere mogelijkheid om een deel van de as te laten verwerken in een sieraad, een beeldende herinnering of de as te bewaren in een urn die u mee naar huis neemt. Een sieraad is een zeer tastbare herinnering aan de overledene, u draagt het altijd bij u.

Crematorium Duin- en Bollenstreek beschikt over een uitgebreide en exclusieve collectie herinneringsmogelijkheden in haar Gedenk Boutique. Ook is het mogelijk om een keuze te maken uit de unieke collectie sierurnen zodat u de geliefde overledene thuis een mooi plaatsje kunt geven. In onze Gedenk Boutique krijgt u een beeld van de vele mogelijkheden en geven onze medewerkers u graag tekst en uitleg.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Wat zijn de openingstijden van de Gedenk Boutique?
FAQ expander

De Gedenk Boutique van Crematorium Duin- en Bollenstreek is alleen op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak in onze Gedenk Boutique kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 0252 251 300

Waar bevindt zich de Gedenk Boutique?
FAQ expander

Onze Gedenk Boutique bevindt zich aan de linkerzijde van het crematorium. Wij hebben een uitgebreid assortiment gedenksieraden, glasobjecten, sierurnen en beelden. We denken graag met u mee over het vinden van een passende bestemming of een tastbare persoonlijke herinnering. Het is ook mogelijk om in een vrijblijvend persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken zonder dat u de as mee naar huis neemt.

gedenk boutique lisseurn kopen lisse
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact