LiveUitzendingen.nl

Liveuitzendingen.nl

Heeft u een persoonlijke code ontvangen en wilt u live meekijken op een pc, laptop, tablet of smartphone? Voer de code dan kort (niet eerder dan 15 minuten) voor aanvang van de plechtigheid in op https://liveuitzendingen.nl/. 

De uitzending start op het moment dat de plechtigheid begint. Wanneer de plechtigheid nog niet begonnen is, verschijnt in beeld de melding dat de uitzending automatisch start bij aanvang van de plechtigheid.

Is de plechtigheid al geweest, dan kunt u met dezelfde code de opname tot 30 dagen na de plechtigheid terugkijken.

Na afloop kan de opdrachtgever de opname op usb bestellen
Een uitvaart online bijwonen

Onze aula’s beschikken over een geavanceerd camerasysteem, waardoor het mogelijk is om een  videoregistratie van de plechtigheid te maken en online live mee te kijken. Ook is de registratie tot 30 dagen na de plechtigheid kosteloos terug te kijken.

Wilt u een blijvende herinnering? Dan kunt u online een usb met de opname bestellen.

Om gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening dient u op het opdrachtformulier aan te geven dat u geen bezwaar heeft tegen het registreren van de plechtigheid. Ook hebben wij het e-mailadres van de opdrachtgever nodig.

Na aanvraag van de plechtigheid ontvangt de opdrachtgever per e-mail een unieke meekijkcode. Met deze meekijkcode kunt u:

- De plechtigheid live via internet volgen. Als opdrachtgever kunt u de code doorsturen aan maximaal 25 andere IP-adressen. Willen meer mensen live meekijken dan zijn daar extra kosten aan verbonden (zie website). Wij horen dit graag uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang van de plechtigheid van u. Meer dan 100 IP-adressen? Dat is op aanvraag mogelijk.

- De plechtigheid 30 dagen terugkijken via internet.

Na afloop van de plechtigheid ontvangt de opdrachtgever per e-mail een unieke bestelcode. Met deze bestelcode kunt u:

- Een opname van de plechtigheid op USB bestellen. In verband met de privacywetgeving wordt deze code alleen naar de opdrachtgever verstuurd.

- De plechtigheid 30 dagen terugkijken via internet.

De kosten van een opname op USB worden direct afgerekend via iDEAL. De USB wordt binnen enkele dagen geleverd. Van de beeld- en geluidregistratie hebben wij uiteraard melding gemaakt bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
Neem contact op
Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Ook geven wij u graag vrijblijvend meer informatie.
Contact